do press those button. FOLLOW | DASHBOARD.
Gadis Bibir Merah


story | about her | tagboard

Saturday, June 29, 2013
Hostel Siswi UniKL MIIT !

Assalammualaikum,
Hey, so ramai kawan-2 shu yang tau shu msuk UniKL MIIT , jadi diaorang pon request nak tgk bilik shu macam mana , even though bilik ni mcm privacy masing-2 tapi shu akn tnjuk jgk . Okey lets start :)

Masuk-2 bilik ni yang korang nmpk , roommates 4 org je . Tu katil diaorang.

Meja study kitaorang skli lampu ada kt meja , shu yang ada tuala pink tu :)

3 buah almari diaorang . Tu katil Shu n kawan shu , shu yang bawah .

Katil , meja & almari shu :)

meet Domo :)

my desk and almari , banyak makanan atas tu :)

my desk .

door :)

luar bilik .

view from our window . Haze .

lift and tmpat kita sidai baju .

students car park belakang hostel .

Other facilities lobby,gym,kiosk,dobi and cafe shu tak sempat tangkap gambar . So, ni la kitaorang punya hostel :) 


0 domo (s)
OLD |